Informació, preus i contractació: Clara Garí
Correu electrònic: clara arroba naucoclea punt com
Requeriments tècnics: Res en especial; ni sonorització, ni il·luminació.
Cantataula és un àpat normal i te lloc en un menjador d'un restaurant o d'una sala de banquets sense transformacions importants. El públic i els músics mengen junts.
L’acte pot tenir aforament de públic molt variat, a partir de 20 comensals fins 80/100 persones.
És important una certa complicitat amb el Restaurant, il·lusió per presentar i servir bé els plats, etc.
Els músics seuen junts a una taula entre les taules del públic.
Les taules estan parades amb cobert normal. La Companyia aporta uns programes amb el menú i les lletres de les cançons que es cantaran perquè el públic participi.
Cal, a més a més una tauleta individual a un racó del menjador, parada amb un cobert, on s’ha de servir, a l’hora del segon plat, un filet de vedella.
També caldrá una altra tauleta individual on es porta a l’hora del pollastre , un pollastre sencer que és trinxat per una persona de la Companyia.
El menú
El menú que s’ha de servir segueix fil per randa els textos de l’obra.
Primer:
Sopa de peix
Sopa de peix
Se serveix si pot ser en soperes, ben fumejant
Entreteniments:
Amanida
Amanida
Es porta en plates a cada taula
Segon:
Pollastre de pagès
Pollastre de pagès
Es porta un pollastre sencer per trinxar a la tauleta individual. La resta de racions poden anar en safata o emplatadades
Postres:
Pastissets de mel
Pastissets de mel
Café
Vi negre i aigua
La marca del vi i les receptes de cuina es deixen a la creativitat del restaurant corresponent.