Cantatataula Fitxa Tècnica



Informació, preus i contractació:  Clara Garí

Correu electrònic: clara arroba naucoclea punt com


Requeriments tècnics: Res en especial; ni sonorització, ni il·luminació.

Cantataula és un àpat normal i te lloc en un menjador  d'un restaurant o d'una sala de banquets sense transformacions importants. El públic i els músics mengen junts.

L’acte pot tenir aforament de públic molt variat, a partir de 20 comensals fins 80/100 persones.
És important una certa complicitat amb el Restaurant, il·lusió per presentar i servir bé els plats, etc.
Els músics seuen junts a una taula entre les taules del públic.
Les taules estan parades amb cobert normal. La Companyia aporta uns programes amb el menú i les lletres de les cançons que es cantaran perquè el públic participi.
Cal, a més a més una tauleta individual a un racó del menjador, parada amb un cobert, on s’ha de servir, a l’hora del segon plat, un filet de vedella.
També caldrá una altra tauleta individual on es porta a l’hora del pollastre , un pollastre sencer que és trinxat per una persona de la Companyia.

El menú

El menú que s’ha de servir segueix fil per randa els textos de l’obra.

Primer: 
Sopa de peix
Se serveix si pot ser en soperes, ben fumejant

Entreteniments: 
Amanida
Es porta en plates a cada taula

Segon:  
Pollastre de pagès
Es porta un pollastre sencer per trinxar a la tauleta individual. La resta de racions poden anar en safata o emplatadades

Postres: 
Pastissets de mel
Café

Vi negre i aigua

La marca del vi i les receptes de cuina es deixen a la creativitat del restaurant corresponent.